Welkom op onze Black Friday pagina!

Hier vind je al onze aanbiedingen bij elkaar, shop till you drop dus. Kijk gerust rond en probeer wat combinaties uit, via de winkelwagen kan je altijd weer terug naar deze site.

Vragen? Bel René op 06-45750459 of mail ons.

PRIVÉTRAINING

Continu de volle aandacht, een programma dat volledig op jouw wensen en skills is afgestemd en met enorme sprongen vooruit gaan – dat zijn onze privétrainingen. Dat zeggen de ruim 250 (!) verschillende mensen die in 2021 en 2022 bij ons privéles namen. Of je nu net begint met zwemmen, traint voor een Ironman of komende zomer het IJsselmeer wilt oversteken; we trainen alle niveaus en weten iedereen verder te helpen.

Na de training vertrekken zwemmer én trainer beiden met een grote glimlach. Want wij worden ook blij wanneer we iemand vooruit zien gaan.

Privétrainingen kun je met grote korting via de link hieronder inkopen. Op die pagina vind je ook uitgebreide uitleg over hoe een privétraining in zijn werk gaat. Klik op de knop hieronder voor een instant-verbetering van jouw zwem-skills!

NAAR DE PRIVETRAININGEN

SPECIAL: De Black Friday Box

Hij is er weer: we hebben een pakket samengesteld waarmee je herfst en winter kunt doorzwemmen in buitenwater. Het wordt frisser, dus nu is hét moment om jezelf in mooi zwart neopreen te hullen.

Natuurlijk is er geen beter moment voor een aanbieding van stijlvolle zwarte kleding dan op Black Friday, al helemaal niet tegen de prijs die we eraan gehangen hebben. Klik op de knop hieronder en wees er snel bij, want OP = OP!

NAAR DE BLACK FRIDAY BOX

Psssst… hadden we je al verteld over onze winterzwem-activiteiten? Geschikt voor alle niveaus!

black-friday-box-2022

En als je toch naar buiten gaat…

wil je natuurlijk gezien worden! Niet alleen omdat buiten zwemmen leuk en -vooruit- ook een beetje stoer is, maar voor de veiligheid! Bovendien wil je niet dat je dure spullen verdwenen zijn zodra je het water weer uitkomt. Zwem dus veilig, zichtbaar en gerust door met onze zwemboei! Wees er snel bij want we hebben ze héél beperkt in de aanbieding!

BEKIJK DE ZWEMBOEIEN

boeien_groen-oranje-geel-roze-kleiner

ZWEMBRILLEN

Er is praktisch geen zwemmer die zonder een goede zwembril kan. Op al onze modellen ontvang je met Black Friday 20% korting! Kies een bril uit de Speed- of Voltage-serie en zwem stijlvol en met scherp zicht!

Wat voor bril heb ik nodig?

Zwembrillen bestaan in allerlei soorten en maten, maar op onze speciale pagina leggen we precies uit welke modellen wij voeren én wat de voordelen van ieder type bril zijn. Honderden zwemmers gaan tegenwoordig het water in met een zwembril uit onze shop; we zien ze overal en het worden er steeds meer. NU in onze Black Friday Sale!

NAAR DE ZWEMBRILLEN

WETSUITS

De populariteit van buiten zwemmen heeft ertoe geleid dat er een run op goede wetsuits is ontstaan. Wij hebben een paar modellen uitgezocht voor onze Black Friday actie en daar extra korting op gezet. Van snelheidsmonster tot basic model, alles zit erbij. Benieuwd om welke pakken het gaat? Bekijk ze hieronder:

HUUB Agilis
HUUB Aura 2
Alphabeta

Pretty in pink!

Omdat het altijd gekker kan, omdat het de tijd van het jaar is of omdat het zo goed past bij de rest van je sportspullen: tijdens deze Black Friday verkopen we onze laatste voorraad roze sokken met maar liefst 50% korting. Dit is je laatste kans, deze sokken komen niet terug in onze collectie! Klik op de knop hieronder om snel nog een paar te bemachtigen:

ALLES IS MOOIER IN ROZE

roze-sokken-bf

Niet gevonden wat je zoekt?

Probeer onze voordeelpakketten of kijk eens in onze vaste webshop.

Betaling & Facturatie

je betaalt met IDEAL en ontvangt direct na inschrijving een bevestiging met factuur.

Kan of wil je niet met Ideal betalen?
Bel of mail ons dan!

Garantie

Op alle producten zit een jaar garantie.

Ruilen en retourneren

Niet tevreden? Je kunt je aankoop altijd terugsturen.
Je leest hier hoe we dat geregeld hebben.

Liever passen of ophalen? 

Maak een afspraak in ons winkeltje

Ambachtsweg 46

3542 DH Utrecht

0