Buitenwatertrainingen

In juni, juli en augustus geven we buitenwater trainingen. We besteden aandacht aan zwemtechniek en aan de specifieke vaardigheid om in open water te zwemmen, zoals oriënteren, draften, massastart, etc.

Dit jaar hebben we de volgende buitenwatertrainingen:

1. Buitenwatertrainingen in Utrecht voor alle niveau’s (gratis)
2. Prestatietocht in buitenwater: 22 augustus 2019
3. Specials in Utrecht, verschillende niveau’s en verschillende thema’s (€ 12,50 per training)
4. Buitenwatertrainingen op locaties verspreid over het land, verschillende niveau’s (€ 12,50 per training)

1. Buitenwatertrainingen in Utrecht

Alle sportieve volwassenen zijn welkom. We hebben trainingen op verschillende niveaus, dus zowel beginnende als ervaren zwemmers kunnen aansluiten. Een wetsuit is niet verplicht.

 • De buitenwater trainingen in Utrecht beginnen om 19.30. Probeer er 19.15 uur te zijn zodat je tijd hebt om aan te melden en om te kleden.
 • Je bent welkom op de dagen dat je kunt, je kunt de trainingen afzonderlijk van elkaar boeken.
 • In elke training staat een techniekonderdeel centraal + een zwemopdracht. Je mag ook alleen komen zwemmen, zonder deel te nemen aan de techniektraining!
 • Het was weer leuk om met een groep buiten te zwemmen, een goede voorbereiding op wedstrijden waar je ook dicht op elkaar zwemt.

  Freek Buitentrainingen
 • Dank jullie wel voor vanavond. Dit zal zeker een vervolg krijgen.

  Jean Paul Buitentrainingen
 • Just wanted to thank you all for a really great experience - this was my first real outdoor swim and I enjoyed every minute of it - I cannot wait to join you again.

  Bonnie Buitentrainingen
 • Een heel leuke en nuttige training! Sympathiek dat jullie dit soort dingen gratis doen. Veel dank dus!

  Chretienne Buitentrainingen
 • Het was fijn dat we klein begonnen en steeds verder gingen met de oefeningen. Ik ben best trots! Bedankt voor de goede tips en tot ziens!

  Marjan Buitentrainingen

2. De prestatietocht op 22 augustus 2019

Op 22 augustus organiseren we weer de ‘prestatietocht’. De prestatietocht is een zwemtocht over 1, 2 of 4 kilometer, met kanobegeleiding in de mooie Maarsseveense Plassen. Meedoen aan deze activiteit kost 12,50 euro. Daarmee dekken we de kosten van bovenstaande gratis buitenwatertrainingen waar jij gedurende de zomer kosteloos aan mee kunt doen in Utrecht. Wat overblijft gaat naar het goede doel.

3. Special clinics in Utrecht

Ook in 2019 hebben we weer een aantal specials:

 • de ‘proeftriathlon’ voor startende triathleten (d.w.z. je hebt nog nooit aan een triathlon meegedaan): een trainings-triathlon (600 meter zwemmen, 9 kilometer fietsen, 3,5 kilometer lopen). Je krijgt duidelijke uitleg en kunt al je vragen stellen!
 • de ‘proeftriathlon’ voor beginnende triathleten (d.w.z. je hebt al minimaal één keer, misschien zelfs al een aantal keer meegedaan): een trainings-triathlon (600 meter zwemmen, 9 kilometer fietsen, 3,5 kilometer lopen). Je krijgt duidelijke uitleg en kunt al je vragen stellen!
 • de ‘parcoursverkenning triathlon Maarssen’. Voor alle deelnemers aan de triathlon Maarssen verken je het zwem-parcours en fietsparcours en de wisselzone.

4. Buitenwatertrainingen op verschillende locaties door het land

Op verzoek van verschillende zwemfans organiseren we in 2019 óók een aantal buitenwatertrainingen op andere locaties dan in Utrecht. Kijk in de agenda hiernaast waar je dit jaar zoal terecht kunt. Hoewel de aanvangstijd en andere details op iedere locatie anders kunnen zijn, kan je van één ding  uitgaan, namelijk dat je alle aspecten van het buitenzwemmen oefent (orienteren, draften, boei ronden en massastart). Dat geeft je veel vertrouwen als je zelf gaat zwemmen of als je meedoet aan een zwem-event of triatlon.

Het instroomniveau voor deze trainingen in het land is dat je minimaal 200 meter borstcrawl zwemt.

Klik op de agenda om meer te weten te komen over al het bovenstaande.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in).

Zin om te beginnen?

Klik dan op de agenda om je in te schrijven! (je kunt meerdere data selecteren en in je ‘winkelwagen’ doen)

Agenda

Op dit moment zijn er geen trainingen gepland

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in)

0
X