Gratis buitenwater trainingen

In juni, juli en augustus geven we wekelijks gratis buitenwater trainingen. We besteden aandacht aan zwemtechniek en aan de specifieke vaardigheid om in open water te zwemmen, zoals oriënteren, draften, massastart, etc.
De data zijn: 14, 21, 28 juni / 5, 12, 19 juli / 16 augustus

23 augustus is een prestatietocht

Alle sportieve volwassenen zijn welkom. We hebben trainingen op verschillende niveaus, dus zowel beginnende als ervaren zwemmers kunnen aansluiten. Een wetsuit is niet verplicht.

  • De buitenwater trainingen beginnen om 19.30, probeer er 5 tot 10 minuten eerder te zijn zodat je tijd hebt om je aan te melden en we je de laatste gegevens kunnen geven.
  • Je bent welkom op de dagen dat je kunt.
  • In elke training staat een techniekonderdeel centraal + een zwemopdracht. Je mag ook alleen komen zwemmen, zonder deel te nemen aan de techniektraining!

Specials

We hebben een aantal specials in 2018.

  • 28 juni de ‘proeftriathlon’ voor beginnende triathleten: een trainings-triathlon (600 meter zwemmen, 9 kilometer fietsen, 3,5 kilometer lopen). Je krijgt duidelijke uitleg en kunt al je vragen stellen!
  • 12 juli de ‘swim-run-training’ speciaal voor iedereen die zwemmen en hardlopen combineert
  • 16 augustus de ‘parcoursverkenning triathlon Maarssen’. Voor alle deelnemers aan de triathlon Maarssen verken je het zwem-parcours en fietsparcours en de wisselzone.
  • zaterdag … juni de ‘wetsuit time-trial’. Voor iedereen die wil weten hoeveel verschil er zit in het zwemmen met- en zonder wetsuit organiseren we een time-trial onder gecontroleerde omstandigheden.
  • 23 augustus de ‘prestatietocht’. Een zwemtocht over 1, 2 of 4 kilometer, met kanobegeleiding in de mooie Maarsseveense Plassen. Dit is de enige activiteit die wel geld kost, namelijk 12,50 euro. Daarmee dekken we de kosten die we maken met de gratis trainingen en wat overblijft gaat naar het goede doel.

Klik op de agenda om meer te weten te komen over deze speciale clinics.

Locatie

Maarsseveenseplassen:
De buitenwater trainingen en prestatietocht op de Maarsseveenseplassen starten op het strand van het strandbad. Neem hiervoor de ingang aan de Westbroekse Binnenweg. Je kan parkeren op de grote parkeerplaats langs de Westbroekse Binnenweg. De ingang van het strandbad ligt naast de ingang van de Welness SpaSereen.
Westbroekse Binnenweg 2, 3612 AH Tienhoven.

Zin om te beginnen?

Klik dan op de agenda om je in te schrijven! (je kunt meerdere data selecteren en in je ‘winkelwagen’ doen)

No Events on The List at This Time

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in)

0
X