AMA IJsselmeer!

We snappen het; je beslist niet zomaar even om de zwaarste zwemtocht van Nederland te ondernemen. Hoe vaak wij ook roepen dat het memorabel is, hoeveel stoere verhalen je ook van andere zwemmers hoort … je zal vast willen weten waar je aan begint. En dat treft, want special voor deze gelegenheid organiseren wij een info-sessie.

Ask me (us) anything!

Het idee is heel simpel: we organiseren een Zoom-meeting waarin belangstellenden al hun IJsselmeer-gerelateerde vragen op ons af kunnen vuren. En geheel in stijl van het ask me anything concept: we gaan ook alles beantwoorden. We willen vooral heel graag duidelijk maken hoe spannend en bijzonder het is zo’n traject in te gaan. Dat het een uitdaging is waarbij je grenzen verlegd. En ja, dat het ook gewoon leuk is om te doen!

Deze AMA vindt plaats op:

  • Maandag 29 januari van 19 tot 20 uur

Hieronder kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail, hierin vind je de Zoom-link én ons e-book over de IJsselmeeroversteek. Zo kun je je vast inlezen en daarna live je specifieke vragen aan ons stellen.

Blije zwemmers
IJsselmeer
Happy finishers
IJsselmeer
IJsselmeer
IJsselmeerzwemmers

Doe mee met ons live ‘vragenuurtje’ – AMA IJsselmeer

Live AMA-sessie over het IJsselmeer

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Geen tijd? Geen probleem!

Komen de data van onze sessies niet goed uit? Geen probleem, we maken de opnames na de sessies beschikbaar. Zo kun je alles nog eens rustig terugkijken / nagenieten van alles wat we hebben besproken.

Zoals gezegd proberen we alle vragen live te beantwoorden. Lukt dit onverhoopt niet, dan sturen we de antwoorden schriftelijk na. Hoe dan ook word je niet overgeslagen!

Genoeg gezien?

Ga terug naar de hoofdpagina over het IJsselmeer

0