2022 wordt geweldig!

Grenzen verleggen, het beste uit jezelf halen, maximaal beleven: Zwemanalyse begeleidt (beginnende) atleten naar hun eerste triatlon – en verder. Wat een jaar geleden begon als een gek idee resulteerde in maandenlang sportplezier. Samen gingen we zwemmend, fietsend en lopend op weg om met zijn allen juichend te finishen bij ‘onze’ thuiswedstrijd: de sprint triatlon van Maarsseveen. Sterker nog, het enthousiasme was zó groot dat we besloten door te gaan met onze triatlon-groep: Sportclub Zwemanalyse was geboren!

Wij staan weer te trappelen om in 2022 te starten met de begeleiding van een groep atleten richting hun (eerste?) triatlon. Heb je zin in een sportief avontuur? Zin om iets nieuws te proberen? Of wil je gewoon lekker sporten met een gezellige groep atleten? Meld je aan en sport twee weken gratis met ons mee!

finish-im

Waar en wanneer?

Trainingen vinden plaats in de regio Maarssen/Utrecht. Ons vaste wekelijkse programma als volgt:

 • Hardlopen: maandag om 20.00 uur bij OSM ’75 in Maarssen;
 • Zwemmen: woensdag om 21.30 uur in Zwembad Safari in Maarssen;
 • Zwemmen (vanaf 1 juli): woensdag om 19.30 uur Haarrijnse Plas
 • Fietsen (voorjaar/zomer): zaterdag om 10.00 uur, verzamelpunt Haarrijnse Plas
 • Core stability: zaterdag om 8.00 uur, via Zoom (achteraf altijd te downloaden)

Naast het wekelijkse programma ondernemen we in het weekend regelmatig andere dingen:

 • Trailrunning: één keer per vier weken op zaterdagochtend, tijd en locatie nader te bepalen (denk bijvoorbeeld aan de Kaapse Bossen bij Doorn). Uiteraard niet tegelijk met de core stability-training.
 • Clinics: denk aan swimrun, wisseltraining, een proef-triatlon, kleding, of racetactieken. Onze clinics staan bekend om het grote plezier dat atleten eraan beleven. Hilariteit gegarandeerd!
 • Sportieve uitjes: we kiezen samen een evenement en gaan erop uit. Liefst als deelnemers natuurlijk en samen uit, samen thuis.

Vragen? Stel ze hier of meld je aan voor ons vragenuurtje: Ask Us Anything!

AMA over Sportclub Zwemanalyse

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Samen trainen, samen presteren

Dit is trainen voor een triatlon, maar wel op de manier die je gewend bent van Zwemanalyse: met persoonlijke aandacht, iedereen traint naar eigen mogelijkheden en het is bovenal ontzettend gezellig. Ook dit jaar begeleiden we weer een groep atleten richting de sprint triatlon van Maarsseveen (27 augustus 2022). Of train mee voor de kwart triatlon van Alphen aan den Rijn (25 september 2022).

Onze club bestaat uit een trainingsgroep waarin we gezamenlijk hardlopen, zwemmen, fietsen / spinnen en core stability beoefenen. Extra activiteiten zijn clinics over snel wisselen, trailrunning of bikefitting en fietsonderhoud.

Enthousiast? Lees vooral verder!

Meer informatie / FAQ:

Ben ik verplicht altijd te komen?

Sportclub Zwemanalyse is een groep waarbij gezelligheid voorop staat. Uiteraard begrijpen we het wanneer je niet bij elke training aanwezig kunt zijn. Je bent dus op geen enkele manier verplicht om ergens aan mee te doen en kunt gewoon komen wanneer het jou uitkomt. Trainers communiceren vooraf wat we in een training gaan doen (per mail of whatsapp) zodat iedereen weet wat er op het programma staat. Een gemiste training zou je dus op een ander moment ook zelf kunnen doen.

Voor wie is Sportclub Zwemanalyse?

Sportclub Zwemanalyse is geschikt voor:

 • Mensen die in 2022 een triatlon willen doen of willen doorgroeien in de triatlon-sport
 • Iedereen die fit het nieuwe jaar in wil
 • Mensen die samen willen sporten en willen werken aan fitheid onder professionele begeleiding
 • Iedereen die vooral ook gezelligheid zoekt tijdens het sporten

Ons doel:

 • 100% blije gezichten
 • Een gaaf jaar met leuke mensen. Op een positieve manier werken aan jullie fitheid

Wat is het niveau? Hoe trainen we?

Trainingen vinden plaats onder begeleiding van meerdere trainers, om zo de opbouw te richten op de wensen en mogelijkheden van individuele deelnemers. In de praktijk betekent dit dat je in een groep traint, maar dat ieder dit naar zijn eigen niveau en capaciteit doet. Op deze manier is er voor ieder wat wils en haalt iedereen het beste uit zichzelf terwijl het sociale element bij de trainingen voorop blijft staan. Dus of je nu marathons loopt of net begint: iedereen is welkom!

Minimaal drie keer per week trainen we gezamenlijk. Elke triatlon-discipline komt hierbij aan bod. Daarnaast is er wekelijks een core stability-sessie waarbij je specifieke oefeningen doet om je lichaam te versterken én beter te beschermen tegen blessures. Als kers op de taart gaan we één keer per vier weken het bos in voor een trailrunning-sessie.

Omdat buiten trainen in de winter soms lastiger is wordt de zomerse fietstraining  in de wintermaanden vervangen door een spinning-training. Zwemmen wordt in deze periode uiteraard in een binnenbad gedaan.

Wat heb ik allemaal nodig?

Allereerst natuurlijk goede zin! Verder heb je natuurlijk zwem- en hardloopkleding nodig en een outfit om de spinninglessen in te doen. Zodra we weer buiten gaan fietsen is een fiets natuurlijk best handig. Dat kan een racefiets zijn maar een mountainbike of hybride fiets kan ook.

Hoe dan ook is ons advies: ga niet meteen over tot de aanschaf van allerlei zaken, je hebt bij ons ruimschoots de tijd om te bedenken wat handig voor jou is. Bovendien kunnen de trainers je adviseren over allerlei attributen.

Wat zijn de kosten?

Voor Sportclub Zwemanalyse gebruiken we een abonnementsvorm die per halfjaar loopt. Dit doen we omdat een seizoen grofweg in twee delen valt en de soorten trainingen en evenementen daar op afgestemd worden. Tussendoor aanhaken is mogelijk. De kosten voor Sportclub Zwemanalyse bedragen <strong>95 euro per maand.</strong>

Wat krijg je daarvoor:

– toegang tot alle trainingen (19 trainingen per maand, dus 5 euro per training)
– extra clinics over wissels, tactiek, kleding, enzovoort
– super goede, professionele trainers
– een kleine groep met veel begeleiding, afgestemd op jouw behoeften
– allerhande extra trainingsmaterialen

Zijn alle sporten verplicht?

Zoals gezegd staat het je vrij om te kiezen welke trainingen je wilt volgen.

Weet je nu al dat je nooit op de zwemtraining, spinningtraining of looptraining zal komen? Dan haal je één van deze sporten uit je pakket en betaal je 79 euro per maand.

Enthousiast geworden? Train gratis mee!

Dat snappen we wel! Wil je twee weken gratis meetrainen om te kijken of Sportclub Zwemanalyse iets voor jou is? Of heb je misschien nog vragen over Sportclub Zwemanalyse? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen contact met je op!

JA! Ik wil twee weken meetrainen met Zwemanalyse
dit veld niet invullen s.v.p.

Wat heb je nodig?

Allereerst natuurlijk goede zin! Verder heb je dit najaar zwem- en hardloopkleding nodig en een outfit om de spinninglessen in te doen. Dit najaar fietsen we nog niet buiten dus je hoort ons later pas over fiets-gerelateerde zaken.

Hoe dan ook is ons advies: ga niet meteen over tot de aanschaf van allerlei zaken, je hebt tijdens dit traject ruimschoots de tijd om te bedenken wat handig voor jou is. Bovendien kunnen de trainers je adviseren over allerlei attributen.

De kosten

Voor Sportclub Zwemanalyse gebruiken we een abonnementsvorm die per halfjaar loopt. Dit doen we omdat een seizoen grofweg in twee delen valt en de soorten trainingen en evenementen daar op afgestemd worden. De kosten voor Sportclub Zwemanalyse bedragen 95 euro per maand.

Wat krijg je daarvoor:

– toegang tot alle trainingen (19 trainingen per maand, dus 5 euro per training)
– extra clinics over wissels, tactiek, kleding, enzovoort
– super goede, professionele trainers
– een kleine groep met veel begeleiding
– allerhande extra’s gedurende het traject

Alle sporten verplicht?

Zoals gezegd staat het je vrij om te kiezen welke trainingen je wilt volgen.

Weet je nu al dat je nooit op de zwemtraining, spinningtraining of looptraining zal komen? Dan haal je één van deze sporten uit je pakket en betaal je 79 euro per maand.

Dit traject is inclusief:

 • 19 trainingen per maand
 • Onder leiding van deskundige trainers
 • Extra trainingsschema’s om daarnaast zelf te kunnen trainen
 • Diverse clinics (trailrunning, wissels, swimrun, enz)
 • Gezamenlijk naar evenementen toe trainen
 • Heel veel tips en adviezen over trainingen en triathlon
 • Talloze onvergetelijke ervaringen
 • Korting op trainingsmaterialen bij Zwemanalyse

Vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Mailen kan naar info@zwemanalyse.nl.

Bellen mag natuurlijk ook: 06-45750459 (René).

0
X