Wetsuit testdag: Dé kickoff voor jouw buitenwater-seizoen!

Klaar voor de start? Op 19 juni verzorgt ZwemAnalyse in samenwerking met diverse andere partijen een wetsuit testdag! Op die dag kun je onder begeleiding van een groot aantal experts jouw nieuwe wetsuit uitkiezen én proberen! We hebben diverse leveranciers bereid gevonden om hun wetsuits te laten testen. Ook is er een parcours (inclusief timing!) opgezet zodat je kan meten hoe snel je pak werkelijk is. En natuurlijk laten we je niet aan je lot over: zowel bij het passen als bij het uitproberen krijg je van ons tips over wat voor jou optimaal is.

Heb je jouw droompak gevonden? Dan krijg je flinke korting op de aanschafprijs en je krijgt je het inschrijfgeld voor deze dag terug.

Het programma:

Om de drukte op deze middag zoveel mogelijk te spreiden kun je hieronder een tijdslot reserveren. Geen zorgen, als je langer dan een uur nodig hebt mag je uiteraard gewoon blijven.

Triathlonwinkel.nl is aanwezig met wetsuits van Huub. Ook hebben we pakken van Dare2Tri beschikbaar. Door deze merken slim te combineren hebben we een heel complete range van mooie wetsuits samengesteld. Zo is er voor elk budget en elk type atleet wat wils!

Locatie:
De testdag vindt plaats op het strandbad van de Maarsseveenseplassen en is bereikbaar via de Westbroeksebinnenweg 2 Tienhoven. Volg de borden Sauna Spa Sereen. Parkeer alleen niet op de parkeerplaats van de Sauna maar op de grote parkeerplaats langs de Westbroeksebinnenweg.

Betalen om te passen?

Dat doen we allereerst om een duidelijke indicatie te hebben van het aantal mensen dat komt. Wanneer je meedoet aan deze wetsuit testdag ontvang je sowieso een voucher van €10 om te besteden in onze webshop. Vind je een wetsuit dat aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het inschrijfgeld terug als korting op je aanschaf (bovenop de korting die de leverancier al geeft). Daarnaast hebben we diverse gratis goodies en speciale pakketten klaarliggen op deze dag.

Inschrijven:

Kies hieronder een tijdstip en klik op de knop, zo maak je je inschrijving compleet!

{a2998p63041}

Kun je niet wachten?

We hebben ook wetsuits in de webshop. Check hier de voorraad.

Telefonisch advies kan via Roy Danckaarts: 06-36541343. Mailen mag ook: roy@zwemanalyse.nl

1) Je kunt onze Dare2Tri wetsuits bestellen en thuis passen. Wetsuit niet geschikt? Dan kun je deze terugsturen en omruilen.

2) Je kunt Huub en Arena wetsuits passen en uitproberen in het zwembad in de winkel in Uden. Een afspraak maken is dan nodig. Vul daarvoor dit formulier in.

3) De pakken van Zoot en Aqua Sphere zijn altijd verkrijgbaar via Triathlonworld.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in).

Inclusief:

  • Onbeperkt uitproberen van wetsuits
  • Parcours mét timing om snelheid te testen
  • Professionele begeleiding, ook tijdens het zwemmen
  • Grote korting op wetsuits
  • Toegang krijg je terug bij aanschaf wetsuit
  • €10 korting in de webshop
  • Gratis badmuts
  • Allerlei goodies

Agenda zomerzwemmen

Geen trainingen gepland

0
X