Wetsuits testen: probeer een wetsuit voor je hem koopt

Zwemanalyse organiseert doorlopend testmomenten voor wetsuits in zwembaden – en later ook in buitenwater. Onder begeleiding van onze experts kun je jouw nieuwe wetsuit uitkiezen én proberen! We hebben diverse merken beschikbaar en kunnen jou direct voorzien van feedback over je pak én je zwemtechniek. Je krijgt ruimschoots de tijd om een pak te proberen en we kunnen je van alle denkbare informatie voorzien. Wel zo handig voor het nieuwe seizoen!

Heb je jouw droompak gevonden? Dan krijg je direct na de test een hagelnieuw pak toegestuurd.

Test-evenementen

De eerste testmomenten van dit jaar vinden plaats in een zwembad. Het is dan nog te koud om naar buiten te gaan en je moet wel comfortabel kunnen ervaren hoe een pak zit. In de kalender rechts zie je waar en wanneer je bij ons terecht kunt om te zwemmen met een pak. Onze testmomenten worden momenteel volop gepland dus houd deze pagina in de gaten: het aantal mogelijkheden wordt steeds uitgebreider!

Wil je direct meedoen? Klik dan op de kalender om je in te schrijven.

Kun je niet wachten?

We hebben ook wetsuits in de webshop. Check hier het aanbod. Of kom langs op kantoor om te passen (we hebben goede koffie!)

Een afspraak maken kan via Roy Danckaarts: 06-36541343 of René Miltenburg: 06-45750459. Zij zijn tevens bereikbaar voor telefonisch advies en eventuele vragen die je nog hebt.

Mailen mag ook: info@zwemanalyse.nl

Onze test-agenda

Geen trainingen gepland

Inclusief:

  • Onbeperkt uitproberen van wetsuits
  • Professionele begeleiding, ook tijdens het zwemmen
  • Grote kortingen
  • Toegang betaald? Die krijg je terug bij aanschaf
  • €10 korting in de webshop
  • Gratis badmuts

Wetsuit testdagen

Utrecht

In zwembad De Kwakel (Google maps) hebben we op diverse zaterdagen de ruimte om wetsuits te testen in het wedstrijdbad. Niet al te warm en dus perfect om te checken hoe je pak in ‘normale’ omstandigheden zit. De eerste testdagen zijn op zaterdag 12 maart en zaterdag 7 mei.

Vul het formulier hieronder in en kies jouw testdag. De kosten bedragen 10 euro: die krijg je terug in de vorm van een voucher voor onze webshop én korting op je wetsuit bij aanschaf.

Wetsuit testen in Zwembad De Kwakel

 

Header

dit veld niet invullen s.v.p.

Maarssen

We bieden de mogelijkheid om doorlopend een wetsuit te testen in Zwembad Safari (Google maps). Vul dit formulier in om een afspraak te maken.

Wetsuit passen in Zwembad Safari, Maarssen

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Betalen om te passen?

Dat doen we allereerst om een duidelijke indicatie te hebben van het aantal mensen dat komt. Wanneer je meedoet aan deze wetsuit testdag ontvang je sowieso een voucher van €10 om te besteden in onze webshop. Vind je een wetsuit dat aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het inschrijfgeld terug als korting op je aanschaf (bovenop de korting die de leverancier al geeft). Daarnaast hebben we diverse gratis goodies en speciale pakketten klaarliggen op deze dag.

Tijdens onze verjaardag

Dit blijft nog even geheim, maar wij zijn op een mooi moment jarig. En wie jarig is, geeft een feestje en trakteert. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor updates!

Locatie:

Supergeheim

0