Zwemanalyse privé: 1-op-1 techniektraining

Zwem je regelmatig maar weet je niet precies of je technisch goed zwemt? Ben je op zoek naar tips om beter en makkelijker te zwemmen? Doe dan mee met een zwemanalyse en krijg inzicht in je verbeterpunten!

Dat is een twee uur durende privé techniektraining, waarbij opnames gemaakt worden. Die worden ter plekke besproken en met die tips ga je terug het water in om gericht te oefenen. Na afloop werken we de opnames voor je uit en gaan op zoek naar de punten waardoor je beter gaat zwemmen.

Je krijgt een uitgebreide persoonlijke analyse op papier met daarin je verbeterpunten op het gebied van ligging, ademhaling, beenslag, armslag en combinatie. In deze analyse staan tips, oefeningen en plaatjes van goede voorbeelden.

Een zwemanalyse geeft je techniek een snelle impuls!
De videobeelden zorgen ervoor dat je meteen ziet wat je doet. In de analyse die je na afloop ontvangt zitten meer dan voldoende aandachtspunten om weer een tijd zelf te trainen.

De kosten zijn 179 euro voor twee uur trainen, inclusief video opnames en uitwerking. Deze privé zwemanalyse wordt gegeven op donderdagen van 10 – 12 uur in Maarssen. Wil je een andere dag / tijd / locatie, neem dan contact op met Roy Danckaarts via info@zwemanalyse.nl of 06-36541343.

Praktische informatie

  • Privé 2 uur techniektraining
  • Instroomeis: minimaal 200 meter borstcrawl zwemmen
  • Exclusieve 1-op-1 aandacht
  • Inclusief uitgebreide persoonlijke rapportage
  • Kosten: € 179

Locatie

Locaties

29nov10:0012:00Zwemanalyse privé MaarssenPrivé

All Map

Zin om te beginnen?

Klik dan op een item in de agenda om je in te schrijven!

november

29nov10:0012:00Zwemanalyse privé MaarssenPrivé

De training is inclusief:

  • Opnames met superscherpe camera’s van alle kanten
  • Uitgebreide persoonlijke rapportage
  • 10% korting op zwemmateriaal

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9-17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in).

0
X