Claudia BroekeEigenaar, trainer en analist

  ‘Het allerleukste van mijn werk is dat mensen na een uurtje trainen zeggen dat ze veel meer geleerd hebben dan ze dachten dat mogelijk was’.

  Claudia begon haar carrière bij de internationale onderhandelingen tegen klimaatverandering. Daarna is ze persoonlijk adviseur van een minister geweest, manager bedrijfsvoering bij een grote organisatie en projectleider van reorganisaties. ‘Hartstikke leuk allemaal! Maar de impact die je daar hebt is klein. Het zijn vaak lange processen en de uitkomst is vaak een compromis. Met het geven van zwemtraining zie ik meteen resultaat van mijn werk. En bij ZwemAnalyse mag ik zelf verzinnen wat we doen, dat ligt me wel.’

  Zelf sport Claudia graag. Zwemmen is daarbij favoriet. Claudia is een voormalig wedstrijdzwemster, maar nu de snelheid is verdwenen zit de uitdaging in de afstand. Zo zwom ze bijvoorbeeld solo het IJsselmeer over.

  Het sportieve doel van 2022 is om met een team van 5 zwemsters van Engeland naar Frankrijk te zwemmen. En terug. Zonder overnachting dus 😊.

  Binnen ZwemAnalyse is Claudia samen met René van de strategie, planning, organisatie en klantenservice.

   

  0
  roy-danckaartsanneke de groot