TRAININGEN

In juli en augustus geven we wekelijks gratis trainingen in buitenwater. We besteden aandacht aan zwemtechniek en aan de specifieke vaardigheid om in open water te zwemmen, zoals oriënteren, draften, massastart, etc.
Alle sportieve volwassenen zijn welkom. We hebben trainingen op verschillende niveaus, dus zowel beginnende als ervaren zwemmers kunnen aansluiten. Een wetsuit is niet verplicht.

De trainingen voor dit seizoen zijn al weer voorbij. Ook in 2018 zullen we in de zomermaanden weer buitenwatertrainingen plannen. We houden jullie op de hoogte via onze nieuwsbrief en deze webpagina.

Trainingen zijn op de volgende dagen:

Datum: Locatie Plaats Inschrijf link
 • De trainingen beginnen om 19.30, probeer er 5 tot 10 minuten eerder te zijn zodat je tijd hebt om je aan te melden en we je de laatste gegevens kunnen geven.
 • De prestatietocht op donderdag 24 augustus begint om 19.15 uur , we verzamelen om 18.45 uur.
 • Je bent welkom op de dagen dat je kunt.
 • De trainingen zijn gratis, voor de prestatietocht vragen we een bijdrage in de kosten.
 • In elke training staat een techniekonderdeel centraal + een zwemopdracht. Je mag ook alleen komen zwemmen, zonder deel te nemen aan de techniektraining!
 • Eén afsluitende prestatietocht op 24 augustus
  De afsluitende prestatietocht is een niet-competitief evenement, waarbij je kunt kiezen welke afstand je zwemt. Als je wilt houden we de tijd voor je bij, maar als je dat niet interesseert juichen we als je weer terug bent.
  Donderdag 24 augustus. Verzamelen om 18.45 uur en we starten om 19.15 uur.
  –  1 of 2 kilometer (route met kanobegeleiding bij diepe oversteek van eiland naar steiger)
  –  4 kilometer rondje plas (alleen voor geoefende zwemmers, op eigen risico, geen kanobegeleiding)
  –  Een tasje met gadgets van sponsoren

Inschrijven kan nu via de link achter de locatie in het bovenstaande overzicht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de buitenwatertrainingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

Adresgegevens:

Haarrijnseplas:
De trainingen op de Haarrijnseplas starten op het strand rechts van Beachhouse Key West.
Strandboulevard 222, 3543 MA Utrecht.

Onze ervaring is dat niet ieder navigatiesysteem dit adres kent, kies dan De Heldinnenlaan 200 3543 MB Utrecht. Je komt dat uit op de parallelweg.

Maarsseveenseplassen:
De trainingen en prestatietocht op de Maarsseveenseplassen starten op het strand van het strandbad. Neem hiervoor de ingang aan de Westbroekse Binnenweg. Je kan parkeren op de grote parkeerplaats langs de Westbroekse Binnenweg. De ingang van het strandbad ligt naast de ingang van de Welness SpaSereen.
Westbroekse Binnenweg 2, 3612 AH Tienhoven.