Jouw avontuur begint hier

Wat tof, je gaat dit gewoon doen! Je gaat samen met Zwemanalyse beginnen aan het traject waarin je de zwaarste zwemtocht van Nederland gaat trotseren. Je kan vooruit gaan kijken naar heel spannende en soms intensieve, maar vooral gezellige maanden waarin je topfit wordt voor deze tocht. Hieronder kies je je datum en soort oversteek; solo, duo of als team.

Dus: waar wacht je nog op? Check onze beschikbaarheid hieronder!

IJsselmeer
IJsselmeer

Datum en schipper (lees dit goed voor je boekt!)

Vanuit Zwemanalyse werken we samen met diverse schippers om de overtochten te begeleiden. Verschillende schippers betekent ook dat niet elke boot hetzelfde is. En dat betekent weer dat niet op elke datum dezelfde mogelijkheden beschikbaar zijn. Het kan dus voorkomen dat op bepaalde data alleen een solo- of duo-oversteek geboekt kan worden, of dat er juist alleen een team-oversteek mogelijk is.

Let hier goed op bij het maken van je boeking. Wil je later iets aanpassen (bijvoorbeeld een zwemmer aan je groep toevoegen), dan is in overleg natuurlijk een hoop mogelijk. Maar we vragen je wel om goed naar de beschikbare mogelijkheden te kijken.

Boekingsmogelijkheden zijn per datum ingedeeld, op elke dag is slechts één oversteek mogelijk. Is de datum dus geboekt, dan is deze niet langer beschikbaar. Bij het boeken word je gevraagd om direct te betalen (via iDeal). De kosten bedragen dit jaar 849 euro voor een solo-oversteek, 929 euro voor een duo-oversteek en 995 euro voor een team van drie of vier personen.

Nadat je hebt geboekt en betaald hebt ontvang je het volgende:

  • Factuur
  • Bevestigingsmail, met daarin de keuze welk schema je wilt: Solo, duo of team
  • Na die keuze ontvang je METEEN je pakket trainingsschema’s

Dus HOERA, dan begint je grote avontuur pas écht!

HIER BOEKEN

Nota bene: krijg je een melding dat je item niet beschikbaar is, dan is de datum helaas al geboekt. Probeer in dat geval een andere datum.

Vragen? Neem contact met ons op!

ZONDAG 11 AUGUSTUS

VOL

MAANDAG 12 AUGUSTUS

VOL

DONDERDAG 15 AUGUSTUS

VOL

ZATERDAG 17 AUGUSTUS

VOL

ZONDAG 18 AUGUSTUS

VOL

VRIJDAG 23 AUGUSTUS

VOL

ZATERDAG 24 AUGUSTUS

VOL

MAANDAG 26 AUGUSTUS

VOL

DINSDAG 27 AUGUSTUS

VOL

DONDERDAG 29 AUGUSTUS

VOL

VRIJDAG 30 AUGUSTUS

VOL

ZONDAG 1 SEPTEMBER

VOL

MAANDAG 2 SEPTEMBER

VOL

RESERVEREGEL VOOR KNOP ‘VOL’

VOL

0