Wil je specifieke zwemschema’s?

Zwem je altijd maar dezelfde afstand op hetzelfde tempo? Daar wordt je niet beter of sneller van. Varieer in intensiteit en afstand om doelgericht te trainen. We hebben verschillende schema’s voor je.

Maatwerk?

Zwemanalyse kan ook voor jou specifieke zwemschema’s maken. We maken schema’s die we afstemmen op jou doel en wensen. Of het nu is voor het verbeteren van je zwemmen binnen een triatlon, deelname aan openwater wedstrijden of gewoon voor je eigen conditie verbetering geen schema is hetzelfde. We kijken bij iedereen naar zijn of haar kunnen en houden ook rekening met de schema’s als het een keer minder gaat.

Houd er rekening mee dat als je een maatwerk schema wilt, je dan ook echt maatwerk krijgt. Dat betekent dat we ook minimaal 2 privétrainingen inplannen om je huidige zwemniveau te bepalen en daar de training op af te stemmen. Dat bepalen van zwemniveau doen we door o.a. een kilometer-test, een CSS-test en een slagfrequentie test.

Maatwerk-zwemschema’s schrijven kost veel tijd, dus je moet er rekening mee houden dat hier aanzienlijke kosten aan verbonden zijn.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

0