Over Zwemanalyse

We bieden diverse trainingen voor zwemmers van alle niveaus, op meerdere locaties in Nederland, met verschillende trainers. We geloven dat jij veel beter kunt zwemmen dan je op dit moment doet, door een betere techniek te leren of door efficiënter te trainen.

Kenmerkend voor onze stijl van training geven is dat:

  • kei goede trainers je in korte tijd verder helpen.
  • de groepen klein zijn, dus veel individuele aandacht.
  • we vaak gebruik maken van video analyse, zodat je ziet wat je doet.

Ook ondersteunen we trainers (m.n. van zwemgroepen en triathlonverenigingen) die werken met volwassen zwemmers die voornamelijk borstcrawl zwemmen.

Onze webshop

 

 

We worden vaak gevraagd welke trainingsmaterialen nu het beste zijn. Daar hebben we als zwemexperts natuurlijk een mening over.

 

In onze webshop vind je alleen de producten waarvan wij denken dat deze handig kunnen zijn voor jou als sporter. Alle producten zijn door ons getest. Binnen twee werkdagen heb je je zwemspullen al in huis!

Ons team

Jaloers op mensen die goed borstcrawl zwemmen? Wij leren je een goede zwemtechniek. Laat onze enthousiaste en deskundige trainers ook jou helpen!

Vacature zwemtrainer

Geef jij al jaren zwemtraining aan volwassenen? Kun je een groepje zwemmers begeleiden elk op hun eigen niveau? Dan zoeken we jou misschien als aanvulling op onze trainersstaf!

Vacature zwemanalist

Ben je helemaal thuis in de zwemtechniek van de borstcrawl? Zie je heel goed wat iemand doet en hoe dat beter kan? Misschien wil jij dan wel één van onze zwemanalisten worden.

0