Arie HeerschapTrainer en analist

  ‘Een uit de hand gelopen passie’

  In zijn jeugd zwom Arie kort bij RZ&PC in Rotterdam en kwam rond zijn twintigste weer met in aanraking met de zwemsport toen hij fanatiek aan triathlon begon. In 2017 startte zijn carrière als triathloncoach bij Triathlonvereniging Hoeksche Waard en inmiddels is zijn  “uit de hand gelopen passie” uitgegroeid tot een zelfstandige praktijk als gecertificeerd triathloncoach en bikefitter.

  Het leukst aan training geven vindt Arie hoe je per atleet het leerproces kan vormgeven en hoe snel verbeteringen plaatsvinden. Zijn aanpak is persoonlijk en gericht op het vergroten van het begrip van wat nodig is, zodat de atleet zelf het adaptatieproces kan vormgeven. Iedereen heeft daarbij wat anders nodig in het leerproces, zoals aanmoediging of humor, maar soms ook streng zijn en aanspreken op. Aries sterke kanten zijn de individuele aanpak, luisteren, observeren, inlevingsvermogen en positief-(kritische) feedback.

  Avonturieren is leuk, dus buitenwater heeft zijn voorkeur. Het is genieten om ’s morgenvroeg in de stilte door het water te glijden. Naast zijn triathlonpraktijk is Arie partner van een softwarebedrijf dat accountants helpt om MKB (familie)bedrijven te adviseren. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan moderne geschiedenis & cultuur, reizen en lezen. Naast zelf sporten natuurlijk 😉.

  Voor ZwemAnalyse geeft Arie cursus in Rotterdam en Gouda, en de bikkeltraining in Rotterdam.

   

  0
  annemarie-rustenburgdebby-boxem