Karin van Nassau – van den HeuvelTrainer

  Karin is trainster bij de cursus en de bikkeltraining in Oosterhout. Op haar 15de is ze gestart met training geven aan de “kleintjes” en zo rolde ze het trainersvak in.

  Zelf zwemt ze al sinds haar 9de. Haar favoriete afstand? “200 meter vlinderslag!”. Wedstrijden is Karin altijd blijven zwemmen, ook nu duikt ze nog regelmatig een medaille op tijdens de Masterwedstrijden.

  Haar grote passie is het zwemmen in buitenwater. Met haar enthousiasme krijgt ze daar steeds meer mensen voor op de been. Zelf zegt ze:  “Mijn voorkeur is buitenwater. Heerlijk genieten in de natuur van de omgeving. Sinds 1977 doe ik mee aan de open water wedstrijden, destijds langebanen. Waarbij de 16 km van Sluis mijn langste afstand is. Nu geniet ik vooral van de zwemtochten langs Walcheren”.

  Als trainer is Karin motiverend en enthousiast. Ze coacht positief. Bij beginners zet ze graag de zoomers in en gevorderde zwemmers laat ze graag werken met paddels.

  Karin is zwemtrainer en leefstijlcoach. Als je haar blij wilt maken, dan heb je grote kans met chocolade van La Bohemme uit Breda.

   

  0
  janco-nolleslisenka-kornet