Roy DanckaartsEigenaar, trainer en analist

    Roy geeft al jaren training. Hij begon als trainer van zwemverenigingen en is enkele jaren hoofdtrainer geweest. In die tijd werd zijn passie geboren om zwemmers beter te laten zwemmen door de techniek te verbeteren. Al rond de eeuwwisseling maakte deze “Willy Wortel” de eerste onderwater camera’s voor zwemtechniek, en analyseerde hij de beelden op de computer. Daarmee legde hij de basis voor ZwemAnalyse. Tegelijkertijd ontwikkelde hij zichzelf verder als zwemtrainer door o.a. trainersopleidingen in Duitsland en Engeland te volgen, en is hij triatlontrainer.

    Roy heeft nog steeds passie voor het training geven en iemand beter / sneller te laten zwemmen. Daarbij deelt hij alle kennis die hij heeft over zwemmen op enthousiaste wijze. En iedereen die bij hem traint kent hoort het hem zeggen:  “Strek uit!”

    Roy is zelf natuurlijk ook te vinden in het water. Maar ook hardlopen, fietsen en wandelen vindt hij leuk om te doen. In 2022 heeft hij de vierdaagse van Nijmegen volbracht en is al weer in training voor 2023.

    Binnen ZwemAnalyse is Roy o.a. verantwoordelijk voor de webshop en andere practrische zaken. Maar als hij moet kiezen tussen de voorraad bijhouden of training geven, dan is de keus niet zo moeilijk….

    0