Algemeen:

Er zijn eigenlijk maar twee soorten zwembrillen: de zwembril valt op je oogkassen of je zwembril valt in je oogkassen. Wat voor jou de beste keuze is hangt af van wat je prettig vindt maar ook hoe de bouw van je gezicht is. De Voltage is ons model dat op je oogkassen valt. De Speed is ons model dat in de oogkassen valt. Het type Speed heeft als extra voordeel dat deze een verwisselbare neusbrug heeft.

Model Speed

Van 27,95 voor 22,50 !

Zwembril Speed - Black Friday Only

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De naam zegt het al bij deze bril: hij is gemaakt voor snelheid. Deze bril heeft een award gewonnen in Azië en wordt in die regio gezien als dé bril voor iedere zwemmer die voor maximale prestaties gaat. Het design zorgt voor weinig weerstand en toch zit de bril erg comfortabel bij de oogkassen. Dit komt door het gebruik van licht, ultra zacht kunststof.

De bril beslaat niet door de standaard anti-fog bescherming. Zonder gedoe blijf je dus langdurig alles zien onder water*.

Bekijk hiernaast (of hieronder, voor de mobiele gebruikers) de verschillende modellen en maak je keuze in het menu hieronder.

BLACK FRIDAY EXTRA’S:

  • Anti-fog middel vanaf €2,95 (ruim 50% korting)
  • Extra basic ZAP Zwembril voor €3,00 (ofwel 70% korting)

Model Voltage

Van 23,50 voor 18,95 !

Zwembril Voltage - Black Friday Only

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De Voltage voeren we al jaren in ons assortiment en dat is niet zonder reden: de bril zit extreem comfortabel en we maken maar heel zelden mee dat iemand deze bril niet past. Door de iets ruimere, zachte pakking sluit de bril perfect aan op je ogen en bovendien laat deze geen strepen of kringen achter wanneer je hem weer af doet.

Doordat dit model iets breder is kijk je net wat rustiger onder water en zie je beter wat er om je heen gebeurt. Verder beschermt de Voltage-bril tegen UV-straling en schitteringen van de zon, deze is dus ook uitstekend in buitenwater te gebruiken. Last but not least, ook deze bril is voorzien van een anti-fog laag*.

Bekijk hiernaast (of hieronder, voor de mobiele gebruikers) de verschillende modellen en maak je keuze in het menu hieronder.

BLACK FRIDAY EXTRA’S:

  • Anti-fog middel vanaf €2,95 (ruim 50% korting)
  • Extra basic ZAP Zwembril voor €3,00 (ofwel 70% korting)

* Naarmate je een bril langer gebruikt neemt de anti-fog bescherming langzaam af. Wij raden aan op termijn gebruik te maken van onze anti-fog spray of anti-fog gel. Deze kun je met hoge korting meebestellen met een zwembril. Los aanschaffen kan ook, kijk dan hieronder. Zet een nieuwe bril droog op en raak de binnenzijde van de bril niet aan.

Langer plezier van je bril?

Altijd helder zicht onder water? Na verloop van tijd neemt de anti-fog laag in zwembrilletjes langzaam af. Dit is normaal, maar je kunt de levensduur van je zwembril aanzienlijk verlengen door gebruik te maken van onze anti-condens middelen. We hebben twee varianten beschikbaar – deze Black Friday zijn zowel de gel als de spray verkrijgbaar met hoge korting.

Daarnaast is onze klassieke ZAP zwembril ook los te verkrijgen. Klik op de knoppen hieronder om de producten -uiteraard mét korting- aan je winkelmand toe te voegen.

zwembril blauw
0