Het moet vooral leuk zijn!

Sinds 2021 werkt Mascha voor Zwemanalyse. Ze heeft voor het eerst kennis gemaakt met Zwemanalyse toen ze zich had ingeschreven voor de cursus Zwemmend Redden. Ze heeft toen direct daarna de trainersopleiding gevold, en geeft nu al jaren zwemtraining aan TTZ, Triatlon Team Zwemanalyse. Ook geeft ze de buitenwatertrainingen van Zwemanalyse in de Haarrijnse plassen  én de borstcrawlcursussen in Bilthoven. Allround dus.

Ze vind het vooral leuk haar kennis van het zwemmen over te dragen in het buitenwater. Maar ook binnen bij de borstcrawlcursussen kan ze haar kennis kwijt.  Mensen helpen in hun zwemprestatie vind ze prachtig. Ze zorgt er altijd voor dat zwemmers het leuk blijven vinden, leuke uitdagingen krijgen samen met een flinke dosis enthousiasme.

Mascha heeft al van jongs af aan wedstrijden gezwommen, tot ongeveer haar 16e  jaar. Daarna is het zwemmen wat weggezakt tot een paar jaar geleden. Zelf traint ze nu voornamelijk in het buitenwater, en gaat ze voor de langere afstanden. Zo heeft ze meegedaan aan een prestatie tocht in Italië, in Lago d’Orta, een prachtig zwemmeer én een hele mooie omgeving. Onlangs was ze in Schotland, en ook daar duikt ze het water in, zonder pak. Petje af! Mascha woont samen in Bilthoven, vlakbij de bossen, leuk voor de honden én vlak buitenwater, leuk voor haarzelf 😊.

Reacties

0