Update: De eerste editie van de Chill Triatlon is helaas uitverkocht. Er wordt gewerkt aan Deel Twee. Op de hoogte blijven? Mail ons!

 

De Chill Triatlon

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wil je in 2023 gelijk iets nieuws proberen, zonder bang te zijn dat je tot de zomer uitgeschakeld bent? Laagdrempelig en gezellig beginnen?

Op 15 april organiseert Zwemanalyse iets nieuws: de Chill Triatlon! Je doet dus een triatlon, maar je krijgt ruimschoots voldoende pauze (en hapjes en drankjes) om tussendoor bij te komen. Alles op je gemak dus, zodat je rustig kunt kennismaken met de triatlonsport.

Dag en tijd:

Zaterdag 15 april 2023, startend om 7:30 uur. Maar er is een heel programma, dus lees goed!

Startlocatie:

Zwembad Safari, Bisonspoor 237 (Maarssen)

Finishplaats:

Zwemanalyse HQ, Ambachtsweg 46 (Utrecht) – ongeveer 2 kilometer van de start. Maar je krijgt alle tijd om te verplaatsen!

chill triatlon

Wat gaan we doen?

Een triatlon, maar dan op een hele relaxte en laagdrempelige manier. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau, niemand blijft achter, gezelligheid staat voorop! We zwemmen in zwembad Safari in Maarssen, daarna gaan we spinnen bij NewStyle aan de Ambachtsweg en tot slot lopen we een parcours met de finish bij Zwemanalyse HQ (ook aan de Ambachtsweg). Onderweg word je begeleid door trainers, vrijwilligers en overige supporters.

Hoe doen we dat?

7.00 tot 7.15 uur – Aanmelden in de hal van zwembad Safari in Maarssen
7.15 tot 7.25 uur – Welkomstwoord en briefing
7.30 tot 8.00 uur – Onderdeel 1: het zwemmen. Ieder zwemt op zijn/haar eigen niveau. De afstand mag je zelf kiezen: wij tellen de banen die je zwemt
8.00 uur – Douchen, omkleden en terug naar de hal
8.00 tot 8.25 uur – Iets te eten/drinken en voorbereiden op verplaatsing naar de fietslocatie (NewStyle, Ambachtsweg 54)
8.25 tot 8.45 uur – Verplaatsen naar NewStyle, eventueel omkleden en de spinningzaal in
8.45 tot 9.00 uur – Warm fietsen / hulp van ons bij het opzetten van je spinningfiets
9.00 tot 9.45 uur – Een spinning sessie, je bepaalt zelf hoe zwaar die wordt
9.45 tot 10.15 uur – Van de fiets af, bijkomen, omkleden/opdrogen en naar Zwemanalyse HQ (100 meter verderop) voor iets te eten/drinken
10.15 tot 10.45 uur – Hardlopen op een kort parcours, zo lang als je zelf wilt (max 30 minuten)
10.30 tot 10.45 uur – Finish bij Zwemanalyse HQ, inclusief finishfoto!
10.45 tot 12.30 uur – Douchen, omkleden, nakletsen, nagenieten, uitreiking van de foto’s en certificaten en een lekkere lunch!

Wat heb je nodig?

Zie de blauwe checklist op deze pagina. Heel in het kort: je hoeft geen speciale sportspullen aan te schaffen voor dit evenement, lekker zittende (zwem-)kleding is al voldoende!

Hoe werkt het?

 • Er is continue begeleiding aanwezig vanuit Zwemanalyse. Dit zijn onze eigen trainers, coaches en mensen die al een tijd bij ons sporten. Zij voorzien je van support en tips onderweg!
 • Deelname is op eigen risico, toezichthouders en EHBO zijn uiteraard aanwezig
 • Het is geen wedstrijd! Je sport op je eigen niveau

Wat zijn de kosten?

De kosten per deelnemer bedragen 35 euro. Deze kosten worden meteen betaald bij inschrijving. Je ontvangt alle informatie voor het evenement per e-mail. Word je na deelname lid bij Triatlon Team Zwemanalyse, dan krijg je dit inschrijfgeld terug!

Wat krijg je daarvoor?

Allereerst een geheel nieuwe ervaring! En daarnaast complete begeleiding, tips en trucs over triatlon en een hoop lol met je mede-deelnemers en de trainers die je ondersteunen. Verder krijg je een badmuts, bidon, zoveel koffie als je op kunt, herstelchocomel, lekkers tussendoor, appeltaart na afloop, een lunch, de kans om verhalen uit te wisselen, een besmetting met ons enorme enthousiasme (we excuseren ons op voorhand) en last but not least een eerste kennismaking met anderen die gek zijn op het fenomeen ‘multisport’. Oh ja: je doet ook nog mee met de eerste Chill Triatlon van Nederland!

Inschrijven en betalen
Inschrijven is NU mogelijk! Klik op de knop hieronder om je aan te melden. Alle info ontvang je direct na inschrijving.

Wat heb je nodig?

 • Zwemkleding en eventueel zwembril
 • Twee of drie handdoeken
 • Douchespullen
 • Een (stads)fiets of auto om naar de andere locatie de komen
 • Comfortabele (fiets-)kleding voor op de spinningfiets
 • Comfortabele sportkleding voor het hardlopen
 • Hardloopschoenen
 • Een goed humeur
 • TIP: oefen je glimlach, je krijgt een finish-polaroid 😉

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen via info@zwemanalyse.nl of bel 06-45750459. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9-17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in).

0