chill-tri-2-uitgesteld

De Chill Triatlon

Let’s go to the beach! Na het succes van de eerste editie moest er wel een tweede Chill Triatlon komen. En gaat er komen: samen met Quality Portal organiseert Zwemanalyse “The Beach Edition”.

Helaas hebben we dit event vanwege omstandigheden moeten verplaatsen naar een latere datum. Gelijke opzet, net zoveel lol, alleen een ander (beter) moment. De nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. Deelnemers ontvangen uiteraard bericht!

Kleine Strand, IJmuiden. Be there!

 

Wat is een Chill Triatlon?

De Chill triatlon is een laagdrempelige manier om te ontdekken of de combinatie van triatlononderdelen bij jou past. Na elk onderdeel is er tijd voor omkleden, drinken/eten en voorbereiden op het volgende onderdeel. De Beach edition is heel speciaal want we zwemmen in zee, lopen in de duinen en als derde onderdeel hebben we een heuse treasure hunt! Tussendoor staat de koffie/thee/limonade met zandkoekjes voor je klaar. En na afloop, is er een kibbelingbuffet!

Nieuw is dat je deze editie als duo kunt meedoen. De één zwemt, de ander loopt en gezamenlijk doen jullie de treasure hunt.

Wat heb je nodig?

Zie de blauwe checklist op deze pagina. Heel in het kort: je hoeft geen speciale sportspullen aan te schaffen voor dit evenement, lekker zittende (zwem-)kleding is al voldoende!

Hoe werkt het?

 • Er is continue begeleiding aanwezig vanuit Zwemanalyse. Dit zijn onze eigen trainers, coaches en mensen die al een tijd bij ons sporten. Zij voorzien je van support en tips onderweg!
 • Deelname is op eigen risico, toezichthouders en EHBO zijn uiteraard aanwezig
 • Het is geen wedstrijd! Je sport op je eigen niveau.

Programma: zondag 9 juli, Kleine Strand, IJmuiden

8:30 inloop en briefing

9:00 start Badmuts Challenge (in badkleding op het strand)

9:45 break (geheel in stijl)

10:00 briefing en start looponderdeel (hardlopen 5KM, wandelen 3,5KM)

11:15 break (nog steeds in stijl)

11:30 briefing en start treasure hunt

13:00 alle treasures gevonden, het buffet staat voor je klaar

Wat zijn de kosten?

De kosten per deelnemer bedragen 59 euro voor het event en 11 euro voor het kibbelingbuffet (dit is kibbeling, frieten en sauzen). Kom je als duo, dan betaal je samen 89 euro. De kosten voor deelname betaal je bij inschrijving. Buffet factureren we achteraf.

Wat krijg je daarvoor?

Allereerst een hele toffe (en zilte) ervaring! En daarnaast complete begeleiding, tips en trucs over multisport, een hoop lol met je mede-deelnemers en de trainers die je ondersteunen. Verder krijg je een badmuts, zoveel koffie als je op kunt, herstelchocomel, lekkers tussendoor, kibbelingbuffet (apart bijboeken) en na afloop de kans om verhalen uit te wisselen, een besmetting met ons enorme enthousiasme (we excuseren ons op voorhand) en last but not least een eerste kennismaking met anderen die gek zijn op het fenomeen ‘multisport’.

Chill Triatlon 2 is uitgesteld – meer nieuws volgt binnenkort!


chill triatlon

Wat heb je nodig?

 • Zwemkleding en eventueel zwembril
 • Grote handdoek of verkleedponcho
 • Zonnebrand
 • Slippers voor het zwemonderdeel
 • Douchespullen
 • Comfortabele sportkleding voor het lopen
 • Hardloopschoenen, ook voor de Treasure Hunt
 • Een zonnig humeur

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen via info@zwemanalyse.nl of bel 06-45750459. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9-17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, dan bellen we terug).

logo achter de schermen
qualityportal-witte-achtergrond
0