Gezellig, sportief, laagdrempelig!

Grenzen verleggen, het beste uit jezelf halen, maximaal beleven: Zwemanalyse begeleidt triatleten van alle niveaus! Sluit je aan bij ons gezellige triatlonteam: Triathlon Team Zwemanalyse. 

Doe een maand gratis mee ontdek of triatlon wat voor jou is! Meld je aan en onze trainers nemen de tijd om je rustig en uitgebreid uit te leggen wat trainen voor een triatlon inhoudt – en wat Triatlon Team Zwemanalyse hierin voor jou kan betekenen. Wij trainen voor een triatlon, maar wel op de manier die je gewend bent van Zwemanalyse: gezellig, sportief, laagdrempelig en volledige ondersteuning op alle niveaus!

Triatlon Team Zwemanalyse
TTZ-blok – 1

Waar en wanneer?

Trainingen vinden plaats in de regio Maarssen/Utrecht. Ons vaste wekelijkse programma als volgt:

Naast het wekelijkse programma ondernemen we in het weekend regelmatig andere dingen:

 • Trailrunning: één keer per maand, steeds op een andere locatie
 • Mountainbiken (of gravelen): ook één keer per maand, we stemmen op een favo locatie
 • Sportieve uitjes: we kiezen samen een evenement en gaan erop uit. Liefst als deelnemers natuurlijk en samen uit, samen thuis. Denk aan: trailruns, teamwedstrijden, winterweekend, zwem-estafette, noem maar op!
hardlopen triatlon team zwemanalyse

Vragen? Stel ze hier of meld je aan voor ons vragenuurtje: Ask Us Anything!

AMA over Sportclub Zwemanalyse

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je zin in een sportief avontuur? Zin om iets nieuws te proberen? Of wil je gewoon lekker sporten met een gezellige groep atleten? Meld je aan en sport twee weken gratis met ons mee!

Instromen?

Wees welkom!! Wil je een introductietraining volgen om te kijken of Triathlon Team Zwemanalyse iets voor jou is? Of heb je misschien nog vragen over ons team? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen contact met je op! Onze trainers maken tijd vrij om jou voor te bereiden tijdens een geschikt instroom-moment (vrijwel iedere training mogelijk). Bevalt de introductie? Dan train je een maand gratis mee.

JA! Ik wil graag een intro bij Triatlon Team Zwemanalyse!
dit veld niet invullen s.v.p.

Samen trainen, samen presteren met Triathlon Team Zwemanalyse

Dit is trainen voor een triatlon, maar wel op de manier die je gewend bent van Zwemanalyse: met persoonlijke aandacht, iedereen traint naar eigen mogelijkheden en het is bovenal ontzettend gezellig. Onze thuiswedstrijd is de sprint triatlon van Maarsseveen (laatste zaterdag van augustus). Maar daarnaast komen we ook op andere evenementen aan de start.

Onze club bestaat uit een trainingsgroep waarin we gezamenlijk hardlopen, zwemmen en fietsen / spinnen. Extra activiteiten zijn clinics over snel wisselen, trailrunning of bikefitting en fietsonderhoud.

Enthousiast? Meld je snel aan!

Meer informatie / FAQ:

Ben ik verplicht altijd te komen?

Sportclub Zwemanalyse is een groep waarbij gezelligheid voorop staat. Uiteraard begrijpen we het wanneer je niet bij elke training aanwezig kunt zijn. Je bent dus op geen enkele manier verplicht om ergens aan mee te doen en kunt gewoon komen wanneer het jou uitkomt. Trainers communiceren vooraf wat we in een training gaan doen (per mail of whatsapp) zodat iedereen weet wat er op het programma staat. Een gemiste training zou je dus op een ander moment ook zelf kunnen doen.

Voor wie is Triathlon Team Zwemanalyse?

Triathlon Team Zwemanalyse is geschikt voor:

 • Mensen die aan triatlon willen gaan doen of willen doorgroeien in de triatlon-sport
 • Iedereen die fit wil worden / blijven
 • Mensen die samen willen sporten
 • Iedereen die gezelligheid zoekt tijdens het sporten

Ons doel:

 • 100% blije gezichten
 • Een sportief jaar met leuke mensen. Op een positieve manier werken aan jullie fitheid

Wat is het niveau? Hoe trainen we?

Trainingen vinden plaats onder begeleiding van meerdere trainers, om zo de opbouw te richten op de wensen en mogelijkheden van individuele deelnemers. In de praktijk betekent dit dat je in een groep traint, maar dat ieder dit naar zijn eigen niveau en capaciteit doet. Op deze manier is er voor ieder wat wils en haalt iedereen het beste uit zichzelf terwijl het sociale element bij de trainingen voorop blijft staan. Dus of je nu marathons loopt of net begint: iedereen is welkom!

Minimaal drie keer per week trainen we gezamenlijk. Elke triatlon-discipline komt hierbij aan bod. Als kers op de taart gaan we één keer per vier weken het bos in voor een trailrunning-sessie.

Omdat buiten trainen in de winter soms lastiger is wordt de zomerse fietstraining  in de wintermaanden vervangen door een spinning-training. Zwemmen wordt in deze periode uiteraard in een binnenbad gedaan.

Wat heb ik allemaal nodig?

Allereerst natuurlijk goede zin! Verder heb je zwem- en hardloopkleding nodig en een outfit om in te fietsen. En een fiets is best handig. Dat kan een racefiets zijn maar een mountainbike of hybride fiets kan ook.

Hoe dan ook is ons advies: ga niet meteen over tot de aanschaf van allerlei zaken, je hebt ruimschoots de tijd om te bedenken wat het beste voor jou is. Bovendien kunnen de trainers je adviseren over allerlei attributen.

Wat zijn de kosten?

Voor Sportclub Zwemanalyse gebruiken we een abonnementsvorm die per halfjaar loopt. Dit doen we omdat een seizoen grofweg in twee delen valt en de soorten trainingen en evenementen daar op afgestemd worden. Tussendoor aanhaken is mogelijk. De kosten voor Sportclub Zwemanalyse bedragen 75 euro per maand.

Wat krijg je daarvoor:

– toegang tot alle trainingen (14 trainingen per maand, dus net 5 euro per training)
– extra clinics over wissels, tactiek, kleding, enzovoort
– super goede, professionele trainers
– een kleine groep met veel begeleiding, afgestemd op jouw behoeften
– allerhande extra trainingsmaterialen

Zijn alle sporten verplicht?

Zoals gezegd staat het je vrij om te kiezen welke trainingen je wilt volgen.

Weet je nu al dat je nooit op de zwemtraining, spinningtraining of looptraining zal komen? Dan haal je één van deze sporten uit je pakket en betaal je 63 euro per maand.

Wat heb je nodig?

Allereerst goede zin! Verder heb je zwem-, fiets- en hardloopkleding nodig (of een trisuit waarin je alle sporten kunt doen). En een fiets en helm.

Hoe dan ook is ons advies: ga niet meteen over tot de aanschaf van allerlei zaken, je hebt de tijd om te bedenken wat handig voor jou is. Bovendien kunnen de trainers je adviseren over allerlei attributen.

De kosten

Voor Sportclub Zwemanalyse gebruiken we een abonnementsvorm die per halfjaar loopt. Dit doen we omdat een seizoen grofweg in twee delen valt en de soorten trainingen en evenementen daar op afgestemd worden. De kosten voor Sportclub Zwemanalyse bedragen 95 euro per maand.

Wat krijg je daarvoor:

- toegang tot alle trainingen (14 trainingen per maand, dus nog geen 7 euro per training)
- extra clinics over wissels, tactiek, kleding, enzovoort
- super goede, professionele trainers
- een kleine groep met veel begeleiding
- allerhande extra's gedurende het traject

Alle sporten verplicht?

Je bent vrij om te kiezen welke trainingen je wilt volgen.

Weet je nu al dat je nooit op de zwemtraining, spinningtraining of looptraining zal komen? Dan haal je één van deze sporten uit je pakket en betaal je 79 euro per maand.

Dit traject is inclusief:

 • 14 trainingen per maand
 • Onder leiding van deskundige trainers
 • Extra trainingsschema's om daarnaast zelf te kunnen trainen
 • Diverse clinics (trailrunning, wissels, swimrun, enz)
 • Gezamenlijk naar evenementen toe trainen
 • Heel veel tips en adviezen over trainingen en triathlon
 • Talloze onvergetelijke ervaringen
 • Korting op trainingsmaterialen bij Zwemanalyse

Vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Mailen kan naar info@zwemanalyse.nl.

Bellen mag natuurlijk ook: 06-45750459 (René).

zwemmen triatlon team zwemanalyse
0