Inhaaltraining borstcrawlcursus

Een inhaaltraining is een service van ZwemAnalyse voor iedereen die bij ons de borstcrawlcursus doet en een les mist. Een inhaaltraining moet je vooraf reserveren en als je niet kunt meld je jezelf er ook weer voor af.

Wat doe je tijdens een inhaaltraining:

  • Je hebt de kans om extra te oefenen olv trainers van ZwemAnalyse
  • Je kunt aangeven op welke onderdelen je nog extra training wilt
  • In de inhaaltraining is ook altijd de camera mee, voor de mensen die hun filmopname gemist hebben.

Deelnemers komen van verschillende locaties en hebben verschillende lessen gemist. Ter plekke kun je kiezen op welke onderwerpen je bijgespijkerd wilt worden.

Groepsomvang:

tot (maximaal) 8 zwemmers per trainer

Voor welke les meld ik mij aan?

Inhaallessen worden drie keer per jaar gepland op zaterdagen. Op één zaterdag organiseren we 2 inhaallessen.

De les van 15.30 tot 16.30 uur: niveau 1 en 2

De les van 16.30 tot 17.30 uur: niveau 3, 4 en 5

Schrijf je alsjeblieft in voor de les die passend is bij het niveau van de borstcrawlcursus waar je momenteel aan meedoet!

Voorwaarden:

  • Deelname is voor cursisten van de borstcrawlcursus en is gratis als je een training mist;
  • Wil je komen, meld je dan vooraf aan voor de inhaaltraining;
  • Heb je je opgegeven maar kan je niet komen, meld je dan uiterlijk 3 dagen voor de training af (zie voor afmelden de agenda hiernaast).
  • Kom je helemaal niet zonder bericht, dan brengen we je 20 euro in rekening als bijdrage aan de badhuur en trainerskosten (want al is het gratis, wij maken wel kosten).

Locatie:

Zwembad Safari
Bisonspoor 237
3605 JM Maarssen

(Locatie via Google Maps)

Helaas is inhalen op andere locaties of bij andere groepen niet mogelijk. We realiseren ons dat dat vervelend is voor de mensen die ver van Maarssen wonen. We hebben kleine groepjes en we willen niet dat ‘vreemde’ zwemmers daar in- en uitvliegen. We hopen op jullie begrip daarvoor.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in)

Agenda

Geen trainingen gepland

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia Broeke via info@zwemanalyse.nl of bel 06-36207161. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur (tenzij we training aan het geven zijn, spreek dan de voicemail in)

0
X