Sluit het buitenwater seizoen af met schemerzwemmen. 

Een zwoele zaterdagavond. Een strandje mooi verlicht en een plas vol met zwemmers en verlichte zwemboeien. Langzaam gaat de zon onder en wordt het steeds donkerder. We maken van zaterdag 9 september een prachtige afsluiting van de zwemzomer.

Nu al enthousiast voor het schemerzwemmen?

{a2998p76002}

Wat is Schemerzwemmen

Je start met zwemmen in de schemer en zwemt een afstand van ongeveer 1,5 kilometer langs een uitgezet parkoers. Enkele kanoërs en suppers begeleiden je voor de veiligheid. Als je zin hebt mag je ook twee rondjes doen.

In je zwemboei zit een lampje en om je heen zie je overal boeitjes dobberen. Ondertussen wordt het langzaam donker. Iedereen mag zwemmen in zijn eigen tempo.

We zullen het terrein voorzien van gezellige en gepaste aankleding.

Tussen 19.30 en 20.00 kun je aanmelden bij de inschrijftafel en tussen 20.00 en 20.30 uur mag je starten. Zo verspreiden we de drukte en kan iedereen voldoende afstand houden. Het is de bedoeling dat je uiterlijk 21.15 uur weer terug bent.

Je bent verplicht een zwemboei te gebruiken welke voorzien is van verlichting. Heb je geen eigen verlichting, wij zorgen dat er verlichting voor je is.

Het schemerzwemmen is geen wedstrijd en echt een sociaal evenement, daarom houden we geen zwemtijden bij en is er ook geen klok aanwezig zijn om je zwemtijd op te kunnen zien.

Vragen?

Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Mail naar info@zwemanalyse.nl of bel 06-36541343 (Roy) of 06-45750459 (René).

Enthousiast geworden?

Je kunt inschrijven! Er zijn slechts 175 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in want Vol = Vol

We verzamelen aan de zijde van de Westbroeksebinnenweg / sauna SpaSereen. Parkeer niet bij de sauna maar op de grote parkeerplaats van de Maarsseveense Plassen.

{a2998p76002}

  • Inclusief drinken en koek
  • Uitgezet parkoers ongeveer 1,5 km
  • Mooiste locatie van Nederland, sfeervol aangekleed
  • Er kunnen maximaal 175 zwemmers meedoen

Agenda zomerzwemmen

Geen trainingen gepland

Wat heb je nodig?

Je bent verplicht om te starten met een zwemboei. Wil je daar een fel lampje in doen zodat je zichtbaar bent in de schering? Denk aan zaklamp oid (plastic zakje voor extra waterdichtheid)

Een handdoek en badkleding zijn ook erg handig.

Genieten!

Er gelden geen doeltijden en het is geen race tegen de klok.

Geniet van de sfeer en de lichtjes om je heen.

De kosten

De kosten om mee te doen aan het schemerzwemmen zijn € 17,50 per persoon.

0